2013. március 1., péntek

                               

                             Mandulalikőrös-barackos kókuszgolyó

Felbontottam az őszibaracklekváromat,amit már jó sok hónapja készítettem el mindenféle tartósítószer és zselésítő anyag nélkül.Csak cukor volt benne és természetesen maga a friss,gyönyörű őszibarack.Egyáltalán nem romlott meg,tökéletesen finom volt.Már csak egy jó receptet kellett hozzá kitalálnom:)

Hozzávalók 4 személyre:


50 dkg darált háztartási keksz

10 ek őszibaracklekvár
4 ek amarettó (mandulalikőr)
2 ek holland kakaópor
6 ek porcukor
10 dkg vaj
kókuszreszelék

                                 Elkészítés:


Az alapanyagokat a kókuszreszelék kivételével összegyúrjuk. Akkor jó, ha egy kicsit ragacsos masszát kapunk.
Golyókká formázzuk, majd a kókuszreszelékben megforgatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése