2013. június 7., péntek

Mascarponés-gorgonzolás gnocchi,pirított fenyőmaggal















hozzávalók 2 főre:

500 g friss gnocchi
150 g mascarpone
150 g gorgonzola
100 ml tejszín
1 nagy ek fenyőmag

fehérbors


A gnocchit szokás szerint kifőzzük.
A mascarponét, gorgonzolát és a tejszínt egy lábosban, lassú tűzön felmelegítjük, egészen addig, míg el nem olvadnak a sajtok. Majd sózzuk, borsozzuk, és hozzákeverjük a gnocchit.
A fenyőmagot egy serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk.
Egy tűzálló tál alján szétterítjük a fenyőmagot, majd ráöntjük a sajtmártásos gnocchit.

A sütő grill funkcióján 2-3 percet rápirítunk (vagy a legmagasabb hőmérsékleten).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése