Hozzávalók 4 személynek:
- 4 szelet vékony csirkemellfilé
- 12 db toast kenyér
- 8 levél római vagy jégsaláta
- 8 szelet bacon
- 2 db paradicsom
- majonéz
- fokhagymasó,fekete bors
- 2 tk vaj
Elkészítés:
A csirkemelleket fokhagymasóval és borssal fűszerezzük.
A baconszalonnát a 2 tk vajon ropogósra pirítjuk.
A megmaradt zsiradékban megsütjük a húst,majd utána a kenyerek mindkét oldalát.
Egy szendvics 3 kenyérszeletből áll.
Az első tetejét megkenjük majonézzel,rátesszük a salátát,majd a csirkemellet amit csíkokra vágtunk.
Erre jön megint egy szelet kenyér,rá a majonéz,saláta,bacon,majd a szeletekre vágott paradicsom.
A harmadik kenyér alsó felére kenjük a majonézt,ezzel fejezzük be a rétegezést.
Két szemközti sarkába szúrunk 1-1 fogvájót,majd egy éles késsel,átlósan kettévágjuk.
Sült burgonyával tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése