2013. június 7., péntek
Mascarponés-gorgonzolás gnocchi,pirított fenyőmaggal
hozzávalók 2 főre:
500 g friss gnocchi
150 g mascarpone
150 g gorgonzola
100 ml tejszín
1 nagy ek fenyőmag
só
fehérbors
A gnocchit szokás szerint kifőzzük.
A mascarponét, gorgonzolát és a tejszínt egy lábosban, lassú tűzön felmelegítjük, egészen addig, míg el nem olvadnak a sajtok. Majd sózzuk, borsozzuk, és hozzákeverjük a gnocchit.
A fenyőmagot egy serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk.
Egy tűzálló tál alján szétterítjük a fenyőmagot, majd ráöntjük a sajtmártásos gnocchit.
A sütő grill funkcióján 2-3 percet rápirítunk (vagy a legmagasabb hőmérsékleten).
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése